Bra grejor

Ojojoj så många bra saker det finns att läsa och lyssna på! Är du inte en del av podcastrevolutionen än? Då kanske det är dags? I ditt nya liv skall/bör du nämligen ut och gå mycket och vad är då bättre än att ta med sig en podcast på vägen, om du inte får sällskap av en riktig människa.

Under fliken ”läsvärt” har jag lägt upp lite böcker som jag tycker om att ha omkring mig och inspireras av. Man behöver dock inte köpa en massa saker eller böcker för att få koll på läget. Det finns flera podcast, men tyvärr inte någon svensk än, vad jag vet. Har du tips så lämna en kommentar eller maila mig.

Följande poddar klarar jag mig inte utan (vissa har ingenting med fasta eller hälsa att göra utan är bara härliga.

Om du är helt grön (ny) så öppna din app (iphone, sorry vet ingen annat/bättre) som heter ”podcaster” där kan du hämta in alla dina podcast och börja prenumerera, du behöver sedan inte göra något mer än att låta alla härliga avsnitt landa här så snart det kommer ett nytt. Easypeacy.

Sök efter:

  • FoodPharmacy-podd, handlar om allt som håller oss (och tarmen) friska, men de babblar på och inget verkar faktagranskas så ta det som sägs med en nypa salt och som ren underhållning!
  • Tyngre rubriker, fem personer med diverse bakgrunder diskuterar veckans rubriker vad gäller kost och hälsa och sticker hål på det mesta. Mycket bra!
  • Feel better, live more Dr Rangan Chatterjee som tröttande på att skriva ut läkemedel tog ett omtag och arbetar nu som funktionell dr, har skrivit en fin bok också.
  • En varg söker sin pod, fick sparken av Expressen vilket ger Liv Strömqvist och Caroline Ringskog ännu mer kred. Älskar denna!
  • The Intermittent Fasting podcast, med Gin Stephens och Melanie Avalon
  • Passive Fat Loss: Intermittent Fasting, Maarten Schrader
  • The Obesity Code Postcast, ganska ny och en utbryning från:
  • Fasting Talk, Jimmy Moore som nu slutat men det finns en del gamla avsnitt som är värda att lyssna på.

2 svar på ”Bra grejor”

  1. Pingback: central qq

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.