Min sista bloggpost

Det är inte du – det är jag. Jag har efter mycket hårt lallade fram och tillbaka bestämt mig för att inte fortsätta skriva blogg längre. Jag har sedan i våras haft svårt att motivera mig, det finns helt enkelt annat som tar mitt fokus just nu. Jag vet, det är väldigt tråkigt men jag kommer säkert tillbaka i ett nytt sammanhang, om jag känner mig själv.

Denna blogg startades för att ni var så nyfikna på fastan. Nu när periodisk fasta blivit så välkänd så jag behövs liksom inte längre. Det finns källor som är bättre än jag är, helt enkelt.

Jag har fastat i över 3 år nu och kommer att fortsätta att leva såhär så länge jag kan och mår bra. Jag hoppas att du hittar ett sätt att leva som passar dig. Om du behöver tips och tricks eller har frågor, så kan du alltid maila mig på lillaly@hotmail.com eller följa mig på Instagram och skicka dm där. Jag heter lillaly67 på Insta.

Var rädd om dig nu och snäll mot dig själv. Du är bäst på dig, våga lita på det. Lägg handen på ditt hjärta så att du känner det slå, minst 1 gång om dagen. Andas djupt och med näsan, duscha kallt, ät inte hela dagen, var snäll och sov gott.

Kärlek och förlåt. C

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.